Pensionarii, celebraţi de ziua lor la CJ Olt

Pensionarii, celebraţi de ziua lor la CJ Olt

284
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

1 octombrie, Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, a fost sărbătorită cu fast şi în judeţul Olt. Astfel, la CJ Olt a fost programată o adunare festivă, la care au fost prezenţi, printre alţii: Paul Stănescu, preşedintele CJ Olt; Marius Oprescu, vicepreşedintele CJ Olt; Darius Vâlcov, primarul municipiului Slatina; Minel Prina, viceprimarul muncipiului Slatina; prefectul Eugen Ionică, subprefectul Virgil Delureanu; precum şi Florea Mitroi, preşedintele CJ Olt al persoanelor vârstnice.
„Vreau să vă spun că suntem aproape de dumneavoastră şi nu doar astăzi, ci în fiecare zi. Am dovedit-o prin cei 5 metri cubi de apă, prin faptul că am oferit gratuitate pentru persoanele vârstnice pe mijloacele de transport în comun şi prin alte facilităţi pe care le-am introdus în ultimii opt ani pentru pensionarii din Slatina. Am stat de vorbă cu mai mulţi pensionari şi am ajuns la concluzia că aceştia sunt interesaţi în principal de două lucruri: îşi doresc linişte, siguranţă şi locuri de muncă pentru copiii şi nepoţii lor şi îşi mai doresc să nu mai fie umiliţi prin pensii mizerabile. În decembrie vom merge în Parlament cu aceste două lucruri esenţiale şi vom face tot posibilul pentru a remedia aceste aspecte, avem această datorie”, a declarat Darius Vâlcov.

„După 9 decembrie veţi fi trataţi decent”

Pensionarii au primit asigurări că din iarnă vor beneficia de un trai mai bun şi de la preşedintele CJ Olt.

 

„În cinci ani, de când conduc CJ Olt, am aflat care sunt problemele cu care vă confruntaţi şi am fost mereu alături de dumneavoastră. Vă promit că din 9 decembrie nu veţi mai fi consideraţi asistaţi social, vom face tot ce e omeneşte posibil să fiţi trataţi decent”, le-a promis Paul Stănescu pensionarilor.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.