Dosare penale – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Dosare penale – infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

281
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data de 01.10.2012, în jurul orei 07.30, pe DN 65, în localitatea Pieleşti, o echipă din cadrul Serviciului Rutier l-a depistat în trafic pe C.FLORIN, 56 de ani, din comuna Rojişte, judeţul Dolj în timp ce conducea o autoutilitară având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată.
Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice.

La data de 01.10.2012, ora 13.40, pe DJ 606 A, în comuna Argetoaia, P.SORIN, 27 de ani, din localitate, în timp ce conducea, fără a poseda permis de conducere, un autoturism a intrat în coliziune cu un vehicul cu tracţiune animală condus de T.NICOLETA, 18 ani, din aceeaşi localitate. În urma impactului au rezultat pagube materiale, însă după comiterea faptei autorul a părăsit locul accidentului.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului au întocmit dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002 R.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.