CRAIOVEN REŢINUT PENTRU 24 DE ORE PENTRU TENTATIVĂ LA TÂLHĂRIE

CRAIOVEN REŢINUT PENTRU 24 DE ORE PENTRU TENTATIVĂ LA TÂLHĂRIE

239
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La data de 01.09.2012, la ora 03.15, poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către S.MARIA, 21 de ani, din Craiova cu privire la faptul că a surprins doi tineri în timp ce sustrăgeau combustibil din autoturismul său.

Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie ajunşi la faţa locului au stabilit, din primele cercetări, faptul că suspecţii au forţat capacul şi buşonul autoturismului şi au încercat să sustragă combustibil din rezervor însă nu au reuşit, abandonând astfel o şurubelniţă, un recipient din plastic şi un furtun.

În urma activităţilor specifice desfăşurate de către poliţiştii Compartimentului Furturi Auto din cadrul Secţiei 3 la scut timp au fost identificaţi D.LAURENŢIU, 25 de ani şi C.FLORIN, 18 ani, ambii din Craiova.

Prin extinderea cercetărilor a rezultat faptul că suspecţii s-au deplasat în zona respectivă cu un autoturism la volanul căruia se afla D.LAURENŢIU, rolul acestuia fiind de a asigura paza locului faptei, în timp ce tânărul de 18 ani încerca să sustragă combustibil. În momentul în care au fost surprinşi de craioveancă, C.FLORIN a fugit, iar D.LAURENŢIU pentru a-şi asigura scăparea a părăsit locul faptei la volanul autoturismul folosit la comiterea faptei, însă partea vătămată s-a prins cu mâinile de mânerul portierei, fiindu-i provocate leziuni.

În baza probatoriului administrat de poliţişti în cauză D.LAURENŢIU a fost reţinut 24 ore pe bază de ordonanţă de reţinere şi introdus în arestul inspectoratului pentru comiterea infracţiunii de tentativă la tâlhărie, urmând ca astăzi să fie prezentat unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă. Faţă de învinuitul C.FLORIN s-a dispus începerea urmării penale pentru comiterea infracţiunii de tentativă la furt calificat, fiind cercetat în stare de libertate.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.