Doljean reţinut pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate şi viol

Doljean reţinut pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate şi viol

262
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Aseară, poliţiştii doljeni au reţinut şi introdus în arestul inspectoratului, pentru 24 de ore, pe G.MARIAN, 54 de ani, în sarcina sa fiind reţinute infracţiunile de lipsire de libertate şi viol.
În temeiul unei sesizări lucrători din cadrul Secţiei 14 Poliţie Rurală Bârca s-au deplasat în comuna Giurgiţa, iar pe strada Libertăţii au auzit strigăte de ajutor, fapt pentru care au pătruns în locuinţa lui G.MARIAN, 54 de ani, din comună, acesta fiind depistat în flagrant în timp ce întreţinea raporturi sexuale cu B.STANA, 63 de ani, împotriva voinţei acesteia.
Suspectul a fost imobilizat şi condus la sediul unităţii de poliţie, iar în baza probatoriului administrat împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei oraş Segarcea s-a dispus începerea urmăririi penale faţă de autor pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol, măsură confirmată de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Segarcea.
Astfel, în cauză s-a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore a celui în cauză, urmând ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Segarcea cu propunere de arestare preventivă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.