Căutare persoană înecată

Căutare persoană înecată

361
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Pompierii Detaşamentului Caracal au intervenit ieri, 07 octombrie, la ora 15.27, în comuna Ianca, pentru căutarea unei persoane înecate într-un canal din localitate.
La locul solicitării s-au deplasat membrii echipajului de căutare-salvare cu un autocamion,o barcă pneumatică şi accesorii pentru căutare (cange şi ancoră). Din informaţiile primite de la persoanele aflate la locul evenimentului, persoana înecată este un bărbat de 23 de ani, Marian Nicolae P., cu domiciliul în comuna Marpod, judeţul Sibiu, care lucra ca zilier la o fermă din comună. Salvatorii au întreprins acţiuni de căutare până la lăsarea întunericului, intervenţia fiind îngreunată de lăţimea foarte mare a canalului, circa 30 de m şi adâncime de peste 5 metri a apei. În această dimineaţă acţiunile de căutare a cadavrului bărbatului au fost reluate.
Apoi, în această dimineaţă, la ora 07.40, un echipaj din cadrul Detaşamentului Slatina a intervenit, în municipiul Slatina, la intersecţia străzilor Banului cu Basarabilor, pentru degajarea unui copac şi a unor fire căzute pe carosabil, din cauza vântului, care îngreunau traficul în zonă. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, militarii au tăiat şi degajat copacul de pe carosabil, echipajele societăţilor de cablu şi electricitate intervenind pentru degajarea cablurilor de pe şosea.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.