Stănescu, finanţator Unirea Turia: „Investiţia de anul trecut nu a meritat”

Stănescu, finanţator Unirea Turia: „Investiţia de anul trecut nu a meritat”

339
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Unirea Turia a acumulat numai nouă puncte în decursul celor zece etape disputate, puncte care o clasează pe locul 14 al campionatului, fiind urmată doar de Viitorul Rusăneşti, Vedea Văleni, Gloria Deveselu şi Recolta Urzica. Numărul de goluri date este pe jumătatea celor primite, iar deciziile pentru acest campionat urmează să fie luate abia în perioada de pauză competiţională de la sfârşitul turului. Interesul conducerii pentru echipă nu a dispărut totuşi în totalitate.

 

„Nu vrem să supărăm pe nimeni anul acesta. Au plecat mai mulţi jucători pe la echipe care se bat la titlu, după ce am luat măsura să nu mai cheltuim la fel de mult ca anul trecut. Sezonul anterior a fost dezamăgitor pentru noi, pentru că, în ciuda investiţiilor consistente, rezultatele nu au fost cele aşteptate. Rămâne să vedem ce mai facem în pauza competiţională de la sfârşitul acestui tur de campionat, trebuie să mai aducem nişte jucători”, declară Vasile Stănescu, preşedintele Unirii Turia.


„Nu vom renunţa la echipă”

Stănescu susţine că nu există intenţia de a renunţa treptat, treptat la echipa care putea pune probleme oricărei formaţii din acelaşi eşalon în timpul sezonului trecut, însă planurile vor suporta doar o amânare.

 

„Nu vom lăsa echipa, vom găsi noi o soluţie şi nu vom rămâne pe acest loc care nu ne reprezintă deloc. De asemenea, şi baza sportivă este atent îngrijită, pentru că va fi mai greu dacă va trebui să reluăm amenajarea ei de la zero. O problemă o constituie şi această criză economică, pentru că nu ne permitem să alocăm foarte multe resurse pentru fotbal în momentul de faţă. Rămâne să vedem cum vom putea reveni în retur”, mai spune preşedintele Unirii Turia.

Până acum, Unirea a obţinut cel mai bun scor cu Viitorul Rusăneşti, de 3-0, iar cea mai slabă etapă a fost cea în care a întâlnit formaţia de pe locul 13, AS Iancu Jianu, pe terenul căreia a pierdut cu scorul de 7-1.

Sursa: http://www.gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.