Serviciul Imigrari

Serviciul Imigrari

479
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări Dolj, au organizat în data de 10 Octombrie a.c., o acţiune în scopul combaterii şederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.

Cu această ocazie a fost depistată cu şedere ilegală cetăţeana ucrainiancă S.M. în vârsta de 28 ani. Persoana în cauză a intrat în România în baza unei vize de scurtă şedere în scop de vizită şi nu a părăsit teritoriul ţării in termenul legal .

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii Serviciului pentru Imigrări au emis pe numele cetăţenei ucrainience o decizie de returnare prin care este obligată să părăsească teritoriului ţării în termen de 15 zile. Totodată, acesta a fost sancţionată contravenţional cu amendă de 400 Ron, conform O.U.G. 194/2002, privind regimul străinilor în România, modificată prin Legea nr.157/2011.

Facem apel către toţi cetaţenii străini de pe raza judeţului şi contăm pe respectul dumneavoastră faţă de legislaţia în domeniu, invitându-vă să ne contactaţi pentru orice problemă legată de aplicarea prevederilor legale, la sediul Serviciului pentru Imigrari Dolj, din strada Amaradia nr.32-34, la numarul de telefon 0251/407500, interior 20317, 20323, 20265, sau vizitând site-ul public la adresa www. ori.mai.gov.ro.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.