Activităţi de prevenire ale poliţiştilor rutieri

Activităţi de prevenire ale poliţiştilor rutieri

248
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au organizat şi executat o acţiune, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiilor Municipale Băileşti şi Calafat, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie cauzate de încălcarea regimului legal de viteză.
În aceeaşi zi, efectivele Biroului Rutier au acţionat în municipiul Craiova pentru prevenirea accidentelor de circulaţie generate de nerespectarea de către conducătorii auto a regimului legal de viteză precum şi pentru conștientizarea acestora și a pasagerilor cu privire la importanța purtării centurii de siguranță.
Poliţiştii rutieri au aplicat în cadrul activităţilor desfăşurate 97 sancţiuni contravenţionale, dintre care 65 pentru încălcarea regimului de viteză, 11 amenzi aplicate pentru neportul centurii de siguranţă.
Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate ridicându-se la suma de 14.930 lei.

Exemplu: D.EMANUEL, 36 de ani, din Corcova, judeţul Mehedinți a fost depistat conducând un autoturism, pe b-dul Dacia cu viteza de 101 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă, iar ca măsură complementară i-a fost reţinut permisul în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.