PDL Dolj vrea 5 miliarde de la Vişan, prejudiciu de imagine

PDL Dolj vrea 5 miliarde de la Vişan, prejudiciu de imagine

525
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

PDL Dolj îi solicită deputatului Gelu Vişan în instanţă 500.000 de lei cu titlu de contravaloare a prejudiciului de imagine adus organizaţiei, după ce fostul secretar general, rămas fără sprijinul politic al partidului, a afirmat într-o emisiune televizată că şefii PDL Dolj au furat 30 de miliaone de euro prin intermediul unei firme protejate.
“În legătură cu afirmaţiile făcute de domnul deputat Gelu Vişan în emisiunea RTV ”Ultima oră cu Cătălin Striblea” din data de 15 octombrie 2012, facem următoarele precizări:
1.Partidul Democrat Liberal filiala Dolj a formulat cerere de chemare în judecată pe rolul instanţelor civile pentru constatarea caracterului delictual civil al afirmaţiilor mincinoase făcute de domnul Gelu Vişan şi pentru obligarea acestuia la repararea prejudiciului de imagine cauzat organizaţiei noastre de partid şi estimat la suma de 500.000 lei.
2.Partidul Democrat Liberal filiala Dolj a solicitat autosesizarea Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Craiova cu privire la presupusele fapte asimilate infracţiunilor de corupţie denunţate de domnul Gelu Vişan în emisiune pentru stabilirea vinovăţiei şi tragerea la răspundere penală a persoanelor vinovate în cazul în care acuzaţiile vor fi confirmate”, se arată într-un comunicat PDL Dolj. Organizaţia a transmis presei şi acţiunea depusă la Judecătoria Craiova.

actiune instanta



1 COMENTARIU

  1. #1
    Rocker
    Data de inscriere
     10-05-2010
    Locatie
     St. Mesmin
    Mesaje
    817

    Asa, si?
    Ce o sa faca cu cele 5 miliarde?
    O sa scape, cumva, craiova de maidanezi?

    Gelu Visan, va ajunge , pe cai ocolite in curtea USL. Si ii va fi bine inca 4 ani.

    "Nu A®nA£elegi un lucru pe deplin decA¢t dacAƒ poA£i sAƒ i-l explici bunicii." <Albert Einstein>

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.