Prefectul de Dolj, Elena Costea, a participat la procesiunea religioasă de Sfântul...

Prefectul de Dolj, Elena Costea, a participat la procesiunea religioasă de Sfântul Dumitru

248
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Prefectul Judeţului Dolj, Elena Costea, a participat, joi seara, alături de mii de credincioşi din Craiova şi de ÎPS Irineu, Mitropolitul Olteniei şi Arhiepiscop al Craiovei, la procesiunea religioasă de Sfântul Dumitru. La procesiunea cu Sfintele Moaşte ale Sfinţilor Nifor, Tatiana, Serghie şi Vah au fost participat, de asemenea, ministrul secretar de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor Mihai Fifor, viceprimarul municipiului Craiova Florentin Tudor, şi directorul Bibliotecii Judeţene “Alexandru şi Aristia Aman”, Lucian Dindirică.
După slujba de vecernie de la Catedrala Mitropolitană “Sfântul Dumitru”, credincioşii au mers, în cadrul procesiunii organizate de Mitropolia Olteniei şi Garnizoana Craiova, pe traseul Catedrala “Sfântul Dumitru” – Hotel Militar – Restaurant Craiova – Teatrul Naţional “Marin Sorescu” – Calea Bucureşti – Primăria Municipiului Craiova – Prefectură (în spate) – Biserica “Sfântul Ilie”. Credincioşii au parcurs străzile oraşului cu lumânări aprinse în spatele raclei cu Sfintele Moaşte, rugându-se pentru sănătate și bunăstare.
Prefectul Judeţului Dolj, Elena Costea, a declarat, la finalul evenimentului, că a venit alături de miile de credincioşi pentru a se ruga pentru sănătate, linişte şi prosperitatea cetăţenilor Doljului.
“Am venit cu gânduri bune, cu gânduri de pace şi sper ca toată lumea să se simtă astăzi mai liniştită, mai curată şi mai bună. Particip la slujbe de câte ori am ocazia în timpul săptămânii, dar şi duminica, însă nu ajung atât de des pe cât mi-aş dori. Eu cred că e foarte important să mergem la biserică, pentru a găsi în noi resurse să mergem mai departe cu sprijinul lui Dumnezeu.
M-am rugat în această seară pentru familia mea, pentru mine şi pentru toţi cetăţenii judeţului Dolj. Îmi doresc ca toţi să fie sănătoşi, toţi să îşi poată câştiga pâinea cea de toate zilele şi să ne îndreptăm mai des gândul către Dumnezeu”, a spus Prefectul Elena Costea.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.