BBY XSPORTS in Craiova

BBY XSPORTS in Craiova

1.291
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

La expozitia de anul acesta am avut placuta surpriza sa admiram un stand destul de retras dar foarte placut amenajat si aerisit. Standul prezenta bicicletele bine cunoscutului producator slovac CTM.

Acestea fiind reprezentate official in Romania prin BBY XSPORTS.

Am aflat in urma discutiei avute cu reprezentantii BBYXSPORTS ca in urma cu  2 ani au inceput ditributia acestui brand pe piata noastra, avand un success tot mai mare in Romania datorita echiparii si calitatii bicicletelor CTM, dar nu in ultimul rand si a pretului competitiv.

In acest sezon sunt produse pentru vanzare 67 de modele de biciclete iar pentru sezonul 2013, datorita cererii tot mai mare pe care producatorul CTM o are in Europa, am aflat ca sunt gata 103 modele.

Noua colectie cuprinzand mai multe biciclete echipate superior, o gama mult mai variata destinata copiilor si deasemenea mult asteptata echipare pe cadre de carbon.

Incepand cu acest an producatorul slovac completeaza oferta de biciclete cu o gama de accesorii si echipamente, cu un pret competitiv.

Echipa BBYXSPORTS asigura deasemenea si service professional atat pentru marcile pe care le comercializeaza in Romania cat si pentru celelalte marci prezente pe piata noastra.

Pentru a-mi face o ideie mai in detaliu, am testat cateva dintre modele, special aduse pentru test, fiind placut surprins de greutate, confort si calitatea cadrelor.

Mi-a atras atentia gama Terrano si Quadra care se bucura de un pret competitiv dar si Rawer si Roker, gama full suspension cu o echipare superioara.

Pentru cei interesati, in aceasta perioada, bicicletele sunt oferite clientilor pentru test si beneficiaza de reduceri semnificative de final de sezon.

In puteti gasi pe cei de la BBYXPORTS in Craiova, Str. George Enescu, Nr. 32A



3 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     06-10-2008
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    190

    pret competitiv ……. poate publica si o lista de preturi sau un link spre site-ul firmei ca sa vedem ce inseamna pret competitiv.

  2. #2

    Data de inscriere
     02-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    19175
  3. #3
    Junior
    Data de inscriere
     04-04-2007
    Mesaje
    91

    dragut

    YM: cros_mihaitel: 0753154543

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.