Un şofer băut şi cu permisul anulat a provocat un accident de...

Un şofer băut şi cu permisul anulat a provocat un accident de circulaţie

334
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

EVENIMENT | Dumitru Iacovici, în vârstă de 47 de ani, din comuna doljeană Terpeziţa, s-a urcat băut la volan deşi avea permisul anulat şi a provocat un accident de circulaţie. Bărbatul a fugit de la locul faptei, însă a fost prins de poliţişti după o urmărie ca în filme.

Doljenul a provocat accidentul de circulaţie în comuna Bucovăţ, însă a fost prins de oamenii legii la intrarea în Craiova. Dumitru Iacovici are permisul anulat din anul 2006. Bărbatul a refuzat să sufle în apartul etilotest şi a fost dus la Spitalul de Urgenă Craiova, unde i-au fost recoltate probe de sânge „Şoferul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de părăsirea locului accidentului, conducerea unui autoturism de către o persoană care are permisul de conducere anulat şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice“, a spus Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj. Dumitru Iacovici a fost reţinut pentru 24 de ore.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.