Autobuzele noi vor intra pe zonele periferice ale Craiovei

Autobuzele noi vor intra pe zonele periferice ale Craiovei

266
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, le-a spus locuitorilor din zona Brestei că anul viitor se va rezolva problema transportului în comun din zonele periferice ale Craiovei prin achiziționarea de autobuze și microbuze noi.

Transportul în comun pe străzi precum strada Brestei va fi tratat cu prioritate de primăria Craiova, a promis primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu. Primarul a declarat că se intenționează să se achiziționeze 50 de autobuze noi anul viitor, acestea circulâmnd pe trasee în zonele mărginașe ale orașului Craiova. ”În legătură cu transportul în comun vă spun că începând de anul viitor vom achiziționa 50 de autobuze noi pentru că parcul auto este învechit şi avem mari probleme. La iarnă vom vedea că o să rămână 2-3 autobuze în traseu pentru că s-au cumpărat la preţuri foarte mari până acum autobuze la mâna a doua, foarte vechi. Erau casate în localităţile de unde le-au cumpărat, iar din păcate au fost cumpărate la preţuri foarte mari, dar asta e situaţia. Trebuie să ne gestionăm cu ce am găsit dar vă promit că de anul viitor vom avea 50 de autobuze noi şi 20 de microbuze care vor intra pe zonele de periferie în special unde este traficul mai mic”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.