Peripeţii la Superkombat-ul din Bănie

Peripeţii la Superkombat-ul din Bănie

378
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Local Kombat-ul de la Craiova a oferit mai multe scene incredibile! Doi grei au rupt ringul, Hron a fost făcut KO de o lovitură ilegală, Sam s-a accidentat, iar Iftimoaie si Wilson au căzut din ring!

Gala din noaptea trecută a avut destule peripeţii. Cel mai important moment a fost când ringul s-a rupt şi a fost nevoie de intervenţia organizatorilor să îl refacă.

Un alt moment ciudat a fost atunci când o masă a unor invitaţi speciali a căzut şi persoanele, în loc să urmărească duelurile din ring s-au trezit cu masa pe picioare. Din fericire nimeni nu a fost rănit şi organizatorii au adus o altă masă pentru ca oaspeţii să se poată uita în linişte.

Duelul cu numărul 6 a produs rumoare în sală. Românul Benjamin Adegbuyi îl întâlnea pe Sergei Lascenko, din Ucraina, nu pe bielorusul Alexey Ignashov. Nici reprezentantul nostrum nu avea nume de roman, fiind de origine nigeriană. Sportivul nostru a făcut spectacol şi s-a impus prin decizie la puncte.

Meciul al doilea al serii s-a încheiat înainte de limită. Cehul Tomas Hron a fost făcut KO, însă tot el a câştigat datorită faptului că adversarul său, Dmitri Bezus, lovise cu cotul.

Sursa: jurnalulolteniei.ro

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.