Marius Deca: Chioşcariada, dată la reanalizat

Marius Deca: Chioşcariada, dată la reanalizat

296
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Noul prefect de Dolj, Marius Deca, spune că situaţia demolărilor de chioşcuri din Craiova va fi reanalizată, prefectura solicitând şi părerea mai marilor MAI.

“Am solicitat juriştilor din prefectură să analizeze încă o dată problema şi să vină cu un punct de vedere. Am cerut de asemenea un punct de vedere şi de la minister, de la MAI, pentru că, oricum, corpul de control a fost la Dolj şi a verificat situaţia. Analizăm problema şi vom vedea la ce concluzie ajungem. Acum, să nu-şi închipuie cineva că eu de asta am venit la prefectură, special pentru problema asta, dar este chestiunea care a stârnit cele mai mari controverse în ultima perioadă şi trebuie să o clerificăm”, a precizat Marius Deca.

Prefectura Dolj se află în proces la ora actuală cu primăria Craiova după ce fostul prefect, Elena Costea, a atacat în instanţă un set de dispoziţii de demolare ale chioşcurilor ilegale din Craiova, dispoziţii semnate de primarul Lia Olguta Vasilescu.

Sursa: oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.