Două la preţ de unul: “Doreii” de la pasajul subteran ne-au dat...

Două la preţ de unul: “Doreii” de la pasajul subteran ne-au dat un râu de suprafaţă gratis

303
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Râul, pe care îl vom numi în continuare Macedonski, după strada cu acelaşi nume pe care-a inundat-o, a apărut în seara aceasta, din cauza unei avarii la o conductă a CAO.

Avaria a apărut pe strada Macedonski, în apropierea intersecţiei cu strada Arieş, unde se execută, potrivit unui comunicat al primăriei Craiova, “lucrări complementare la obiectivul de investiţii „Construirea unui pasaj subteran în vederea descongestionarii traficului rutier din Zona Metropolitana Craiova”-respectiv realizarea joncţiunii reţelei de evacuare a apelor pluviale din pasajul subteran denivelat cu reţeaua de colectare a apelor pluviale a municipiului Craiova”.

Avaria a apărut, din câte se pare, în urma surpării unui mal dintr-un tranşeu săpat de constructori peste o conductă de fontă a Companiei de Apă.

Alimentarea cu apă potabilă a fost întreruptă ulterior pe mai multe străzi din zonă, printre care MAcedonski, Arieş, CD Fortunescu şi Vlad Ţepeş, până la remedierea avariei, operaţiune care ar putea dura câteva ore bune.

Apa a inundat însă străzile Macedonski şi Fraţii Buzeşti, plus câteva alei adiacente, pârâul pornit din centru ajungând până la giratoriul de la Medicina Veche.

Pentru cine vrea să vadă cum arată supărarea la faţă, probabil încă îi mai puteţi găsi la faţa locului pe constructorii ghinionişti de marţi 13. Cu menţiunea că mai mult de “N-am rupt-o cu exvcavatorul, a căzut malul pe ea, lasă-ne că suntem şi-aşa dracului destul de supăraţi”, nu veţi scoate de la ei.

Sursa: oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.