Plângere penală împotriva lui Cosmin Enea: a pietruit două străzi din colegiul...

Plângere penală împotriva lui Cosmin Enea: a pietruit două străzi din colegiul pe care candidează

627
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Alianţa România Dreaptă a depus plângere penală împotriva candidatului USL din partea PNL pentru Colegiul 1 Camera Deputaţilor Craiova, Cosmin Enea, care a pietruit două drumuri în colegiul în care candidează. ARD îl acuză pe Enea de mită electorală şi cere organelor abilitate să ia măsuri împotriva acestuia.

Europarlamentarul Marian Jean Marinescu, preşedintele PDL Dolj, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă că doreşte să ştie dacă cele două străzi au costat sub zece lei, aşa cum prevede ordonanţa de Guvern privind organizarea alegerilor din9 decembrie.

‘Am văzut o ştire în mass-media în care se spune că un candidat USL a pietruit două străzi. Şi mă gândeam cum a reuşit să facă acest lucru cu o sumă sub zece lei, conform ordonanţei pe care Guvernul lui a dat-o şi care spune că nu ai voie să faci cadouri cu o valoare mai mare de zece lei, pentru că se consideră mită electorală. El a pietruit două străzi, drept pentru care am întrebat organele abilitate, şi ne dorim să ne răspundă dacă este sau nu o problemă, pentru că atunci poate avem şi noi alte mijloace. Are un primar din aceeaşi alianţă politică (n.red.Lia Olguţa Vasilescu (PSD), primarul Craiovei)? De ce nu i-a cerut primarului să facă ceea ce trebuia să facă primăria? Sunt din aceeaşi alianţă, din partide diferite, dar probabil că nu se înţeleg în interiorul alianţei. Ca să nu mai vorbim de toate lucrurile care ţin de calitatea lucrării, autorizaţii. Noi am sesizat organele abilitate şi aşteptăm un răspuns pentru a vedea care este situaţia’, a spus Marinescu.

Într-un publireportaj publicat într-un cotidian local şi intitulat ‘Uite că se poate: Cosmin Enea a cheltuit din resurse proprii două străzi din zona Brestei’, candidatul USL spune: ‘În urma întâlnirilor cu oamenii din zona Brestei, am învăţat de la aceştia că faptele au relevanţă, nu vorbele şi că problemele lor sunt mari şi urgente adică au nevoie de rezolvare acum şi nu anul viitor sau peste doi ani sau poate peste patru ani

sursa: Agerpres


2 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     07-01-2006
    Locatie
     !
    Mesaje
    464

    Mai stiu eu alte doua strazi care au nevoie de asfaltare dupa 9 decembrie. Le pietruieste pe banii lui si pe-alea? Ca si ele au nevoie de rezolvare….

    Chestia haioasa la aceasta semnatura este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit......................
  2. #2
    Addicted!
    Data de inscriere
     03-10-2005
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    1818

    sa dea toti mita deasta! sa ne alegem si noi cu ceva!

    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.