Creează „Podoabe de Crăciun”, la Muzeul Judeţean Olt

Creează „Podoabe de Crăciun”, la Muzeul Judeţean Olt

293
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

„Un ornament creat de mânuţele propriului copil transmite mai multă sensibilitate, tocmai prin imperfecţiunile lui unice, decât un produs de serie asimilat fără un ataşament personal. Tocmai de aceea ne propunem ca prin aceste ateliere de creaţie să stârnim fantezia preşcolarilor şi elevilor şi să creăm împreună, din materiale simple, prin tehnici diverse, obiecte frumoase şi unice pentru un pom de Crăciun şi un ambient deosebit de sărbători”, a precizat Claudia Balaş, muzeograf în cadrul Muzeului Judeţean Olt.

 

Durata unui atelier este de trei ore, preţul este de trei lei pentru persoană, incluzând şi materialele de lucru, iar la final fiecare participant va pleca acasă cu ornamentele realizate de el. Părinţii sunt invitaţi să participe alături de copiii mai mici la ateliere, fără tarif suplimentar, pentru a da o mână de  ajutor la meşteşugit piticilor. Înscrierile se pot face la sediul muzeului sau la numerele de telefon: 0766.265.865, 0723.163.527, 0766.245.408, 0249.415.579.

Sursa: gazetanoua.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.