Lucian Sfetcu, patronul scolii de soferi Lucian Auto, arestat in Mexic

Lucian Sfetcu, patronul scolii de soferi Lucian Auto, arestat in Mexic

3.664
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(6 voturi, media: 3,50)

Conform ziarelor Mexicane, Florin Lucian Sfetcu si Hucan Ovidiu Constantin, au fost arestati pe 14 Octombrie 2012 pentru clonare de carti de credit.

Procurorul General al Districtului Federal din Mexico City Miguel Hidalgo, conform purtatoruluid e cuvant  Noe Nestor Camacho Mendoza, a declarat ca s-a inceput urmărirea penală împotriva a doi cetateni români Florin Lucian Sfetcu și Hucan Ovidiu Constantin, care au fost arestați pe 14 octombrie în orasul Los Morales, Alameda.

Potrivit anchetei preliminare, in ziua arestarii, personalul centrului de monitorizare al unei bănci a constatat că la unul dintre ATM-urile sale a avut  loc o tentativa de instalare a unui dispozitiv de citire a datelor de pe cardurile clientilor.

Imediat au fost instiintate autoritatile Ministerului Securității Publice care sau deplasat la fata locului unde unul dintre presupușii autori, Ovidiu Hucan a fugit într-un vehicul cu geamuri negre, în care complicele său Florin Lucian Sfetcu il astepta. In goana cei doi au provocat un accident de circulatie in urma caruia au fost capturati de catre autoritati.

In timpul perchezitiie, in autoturism s-au gasit mai multe dispozitive folosite la clonarea cartilor de credit: o bandă de aluminiu cu diverse dispozitive electronice, cu un aparat de fotografiat mini și un dispozitiv în formă dreptunghiulară de culoare neagră, cu un slot liniar de marimea unui card de credit.

La ATM două alte dispozitive au fost gasite, o cutie mica neagra cu gauri si cu o camera video, și un alt dispozitiv în formă dreptunghiulară de culoare neagră.

În declarația sa, Ovidiu Hucan a recunoscut că aceste dispozitive au fost achizitionate de la o persoana de nationalitate venezueleana.

Cercetarile continua.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.