Simion și Sermona s-au antrenat la mall

Simion și Sermona s-au antrenat la mall

257
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Campionul mondial Viorel Simion și oponentul său filipinez, Ryan Sermona, au desfășurat un antrenament cu public în galeriile Electroputere Park.

Scopul antrenamentului a fost de a promova Gala Internațională de box profesionist ”Bătaie în carne vie”, ce va avea loc joi, 29 noiembrie, de la ora 21:00, la Sala Polivalentă Craiova. Pugiliștii au fost încântați de publicul craiovean, au făcut poze cu fanii și au semnat autografe. Rudel Obreja, fostul președinte la Federației Române de Box, i-a invitat pe craioveni la evenimentul de joi și a declarat că spectacolul va fi unul deosebit. Și Viorel Simion, campionul mondial la categoria ”Pană” WBC, a declarat că spera că Sala Polivalentă din Craiova va fi plină la gala în care își pune ”la bătaie” centura mondială. ”Sper să vină cât mai mulți oameni la meci, este un moment important pentru mine”, a spus Viorel Simion. Oponentul său, Ryan Sermona, a fost impresionat de orașul nostru cu toate că nu a avut timp să vadă foarte multe locuri. ”Îmi place Craiova și îmi plac oamenii de aici, nu am văzut Sala Sporturilor dar sunt sigur că vom găsi condiții foarte bune”, a spus atletul filipinez.

Sursa: lupamea.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.