Grădiniţa „N. Romanescu”, „decorată” cu tei, mălini şi stejarii

Grădiniţa „N. Romanescu”, „decorată” cu tei, mălini şi stejarii

406
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

30 de studenţi ai Facultăţii de Geografie, din cadrul Universităţii din Craiova, au plantat, ieri, 80 de puieţi de tei, mălin şi stejar la Grădiniţa nr. 29 „Nicolae Romanescu”. Acţiunea s-a desfăşurat prin proiectul “Copacul de Hârtie”, cu sprijinul Agenţiei Judeţene pentru Protecţia Mediului Dolj şi a Direcţiei Silvice Dolj, care a pus la dispoziţie puieţii.
“Fiind vorba despre o grădiniţă nouă, era necesară plantarea, pentru a întregi frumuseţea obiectivului şi, totodată, pentru ridicarea calităţii aerului”, a precizat organizatorul acţiunii, Cornel Gheorghe, preşedintele Asociaţiei “VIS”, prin care se derulează proiectul“Copacul de Hârtie”. La acţiune au mai participat şi părinţii copiilor, dar şi puştii din cadrul grădiniţiei.
Este a doua acţiune de acest gen din acest an, urmând ca în decembrie să fie organizată o nouă acţiune de plantare, într-o zonă stabilită ulterior de către Direcţia Silvică Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.