Sportivii de la SCM U Craiova, pregătiţi pentru meciurile din Polivalentă

Sportivii de la SCM U Craiova, pregătiţi pentru meciurile din Polivalentă

271
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 4,00)

Reprezentanţii SCM U Craiova au susţinut astăzi o conferinţă de presă, pentru a oferi mai multe informaţii privind manifestările care vor fi găzduite de Sala Polivalentă, sâmbătă 1 decembrie, de Ziua Naţională a României.Primul meci, cel de volei masculin, care va debuta de la ora 15.30, îi va aduce în faţa spectatorilor pe sportivii craioveni de la SCM U Craiova şi pe cei de la Dinamo Bucureşti. Antrenorul echipei locale,  Dan Pascu, a declarat că echipa pe care o antrenează este pregătită de înfruntarea care va avea loc la sfârşitul săptămânii, elevii săi sperând într-o victorie.

“Garantez că vom face un joc bun, singurul cuvânt care îmi vine în minte fiind victorie. Suntem pe locul 4, un loc foarte bun. Când au auzit că vom disputa partida în Sala Polivalentă, cei de la Dinamo au apelat la o strategie ieftină şi ne-au spus, în prima etapă că o să vină cu 100-200 de suporteri. Ulterior însă nu au confirmat cifrele”, a declarat Dan Pascu, antrenor volei masculin.

Câteva ore mai târziu, respectiv la ora 19, tot în Sala Polivalentă, se va disputa meciul de baschet masculin dintre SCM U Craiova şi BC Timişoara. Antrenorul echipei, Marius Toma, a subliniat că va fi un meci foarte greu, iar sportivii craioveni vor pleca din start cu şansa a doua. Acesta a dat însă asigurări că elevii săi vor face un meci bun. Toma a ţinut să precizeze că evenimentele din 1 decembrie au şi o componentă socială, cu această ocazie fiind oferite cadouri unui număr de 100 de copii care se află în grija celor de la DGASPC Dolj.

” Sala Polivalentă trebuie să aibă o legătură strânsă cu comunitatea, drept pentru care ne-am gândit să  colaborăm şi cu cei de la DGASPC Dolj şi să oferim câteva cadouri copiilor. Precizez că toate cadourile vor fi oferite de către sportivi craioveni. Ne gândim să mai organizăm astfel de evenimente ample pentru a implica cât mai activ comunitatea în sportul craiovean”, a menţionat Mariu Toma.

Pentru ca întreg evenimentul să fie antrenant, Toma a precizat că organizatorii au elaborat un plan bine pus la punct. Astfel copii vor vedea din tribune primul meci, al echipei de volei, apoi vor primi cadourile de la sportivi, după care alături de trupa Terre de Hommes vor merge într-una din încăperile Sălii Polivalente pentru a face cu ei diverse exerciţii fizice. În pauza dintre cele două meciuri tineri talentaţi craioveni, printre care şi Oana Radu, vor urca pe scenă pentru a-i întreţine pe spectatori.

 
Sursa: http://www.oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.