Grup de hoţi minori depistaţi de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie

Grup de hoţi minori depistaţi de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie

735
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova au definitivat cercetările în mai multe dosare penale aflate în evidenţa poliţiei cu „autori necunoscuţi”, prin identificarea unui grup de şase minori, şi anume R.A., de 16 ani, G.M.B., de 13 ani, R.C., de 14 ani, M.E., de 14 ani, M.G., de 15 ani şi M.M., de 16 ani, toţi din Craiova, în sarcina cărora s-a reţinut documentarea comiterii a patru furturi din locuinţe şi anexe gospodăreşti, săvârşite în perioada septembrie – noiembrie 2012.
Minorii au sustras îndeosebi obiecte din metal, pe care le valorificau la centrele de colectare, precum şi unelte pe care le vindeau în Târgul de Săptămână de la Făcăi.
Prejudiciul cauzat a fost recuperat în proporţie de 30%. Cercetările se continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale cu autorii în stare de libertate, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat în formă continuată, urmând ca aceştia să fie expertizaţi medico-legal cu privire la discernământ.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.