“Mandri ca suntem olteni”

“Mandri ca suntem olteni”

463
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Motto-ul liceenilor olteni s-a facut remarcat pe data de 1 Decembrie, cu ocazia sarbatoririi zilei nationale. Plini de spiritul patriotic, noii membrii ai Consiliului Regional, s-au organizat pentru a depune in fiecare judet participant cate o coroana in memoria eroilor decedati, pentru a arata comunitatii ca DA, avem cu ce ne mandri.
De asemenea, tinerii au reusit sa imprime oamenilor din orasul lor cateva motive, gasite si create de ei, expuse pe un panou, de pe care fiecare om care era interesat putea sa isi aleaga si sa decida daca doreste sa ofere si el in schimb o idee, un imbold pentru care merita sa fii nationalist. Surprinsi placut, romanii nu au ezitat sa isi exprime si ei conceptiile despre calitatile tarii noastre, sa socializeze cu tinerii, ba chiar sa dezbata anumite probleme, toate acestea fiind premiate de elevi printr-o bratara, printr-un steag, simboluri ale tricolorului.
Momentul final, care a reusit sa impresioneze comunitatea, a fost acela in care fiecare Consiliu Judetean al Elevilor a creat un moment unic prin formarea siglei CRE din renumitele gulgute, ei fiind primii care au “luminat“ centrele oraselor.
Reusind sa se mobilizeze intr-un timp atat de scurt, membrii Consiliului au dus la sfarsit prima lor activitate, au demonstrat ca pot forma o echipa excelenta, aceste lucruri vazandu-se in filmuletele pe care le-au creat, in pozele postate pe retelele de socializare. Astfel , data de 1 Decembrie a ramas, cu siguranta, una memorabila atat pentru tineri, cat si pentru restul oamenilor care, in urma acestei activitati, si-au adus aminte de ce ar trebui sa fie mandri de tara lor, de ce ar trebui sa se considere norocosi ca s-au nascut pe meleaguri romanesti.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.