UPDATE: Autorul accidentului mortal de la Gherceşti, în arest preventiv

UPDATE: Autorul accidentului mortal de la Gherceşti, în arest preventiv

525
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

UPDATE:
După ce magistraţii Judecătoriei Craiova au decis că autorul accidentului de sâmbătă seara, din localitatea Gherceşti, în urma căruia un bărbat în vârstă de 40 de ani a murit, să fie judecat în libertate, ieri, judecătorii de la Tribunalul Dolj au decis arestarea preventivă pentru 29 de zile a şoferului. Autorul, Marius Soreanu, student în ultimul an la Facultatea de Teologie din Craiova, se află acum în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Magistraţii Judecătoriei Craiova au decis că autorul accidentului de sâmbătă seara, din localitatea Gherceşti, în urma căruia un bărbat în vârstă de 40 de ani a murit, să fie judecat în libertate.  Şoferul care a produs tragedia – un tânăr în vârstă de 22 de ani, din aceeaşi localitate – a fugit de la locul accidentului. Victima a fost lăsată să zacă pe marginea drumului. 

Poliţiştii din cadrul structurilor de poliţie rutieră au reuşit identificarea şoferului vinovat de producerea accidentului după mai multe ore de căutări, iar în cursul  zilei de ieri a fost prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, în sarcina sa fiind reţinute infracţiunile de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.