Craiova: Interes crescut pentru proiectul privind taxele şi impozitele

Craiova: Interes crescut pentru proiectul privind taxele şi impozitele

500
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Primăria Municipiului Craiova a organizat astăzi dezbaterea publică a Proiectului de hotărâre privind aprobarea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2013. Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, întâlnirea s-a bucurat de o numeroasă prezenţă din partea societăţii civile, precum şi a celor din cadrul serviciilor, direcţiilor şi regiilor din subordinea municipalităţii.
Proiectul hotărârii de consiliu local prevede propunerea ca nivelul impozabil al impozitelor şi taxelor locale, a altor taxe asimilate precum şi a amenzilor să se menţină în anul 2013 la nivelul celor din anul 2012. Hotărârea va fi supusă aprobării în şedinţa ordinară a Consiliului Local al Municipiului Craiova de joi, 20 decembrie 2012.



2 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     29-05-2012
    Mesaje
    415

    Sa se mentina la nivelul actual nu numai in anul 2013, ci atat timp cat veniturile populatiei nu vor creste in mod real!
    Nu este corect sa cresti darile in timp ce veniturile cetatenilor scad dramatic. Nu e logic, iar cresterea darilor ar avea un efect contrar celui asteptat.
    Sper ca autoritatile sa inteleaga asta . Azi esti pe val, dar maine poti fi sub val, daca faci o miscare gresita.

  2. #2
    OCO
    Junior
    Data de inscriere
     20-03-2007
    Mesaje
    80

    domnilor, la rulotele comerciale taxele de autorizatie pe domeniul public cresc de la 70 lei la 1400 lei cel putin, deoarece le-au introdus alaturi de masutele de martisore, astfel se stimuleaza cresterea locurilor de munca…..

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.