Craiova: Au furat din hipermarket

Craiova: Au furat din hipermarket

384
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Poliţiştii din cadrul Secţiilor de Poliţie 3 şi 5 au întocmit, în ultimele 24 de ore, patru dosare penale pentru furt calificat, pe numele a unor persoane surprinse de agenţii de pază în timp ce sustrăgeau bunuri din incinta unor hypermarket–uri din Craiova.
Astfel, a fost depistat şi identificat ulterior de poliţişti H. CONSTANTIN, de 26 de ani, din Slatina, care sustrăsese un fier de călcat şi mai multe produse cosmetice, în valoare totală de 474,99 lei. Totodată, M. MIHAELA, de 32 de ani, din Craiova, a fost surprinsă în timp ce sustrăgea din incinta unei societăţi comerciale dulciuri şi articole de lenjerie intimă, în valoare totală de 284,37 lei.
În aceeaşi zi a fost depistat şi M.M., în vârstă de 14 ani, din Craiova, care a sustras dintr-un hypermarket 2 sticle de whisky, poliţiştii stabilind ulterior cercetărilor că, în data de 2 ianuarie, a mai sustras din acelaşi magazin 4 sticle de whisky pe care le-a vândut, prejudiciul total fiind de 287,94 lei.
De asemenea, a fost întocmit dosar penal şi pe numele lui P.I., de 17 ani, din Craiova, care a sustras produse cosmetice în valoare de 50,28 lei.
Conform IPJ, în toate cazurile a fost recuperat prejudiciul şi restituit unităţii comerciale păgubite, cercetările fiind continuate de către poliţişti cu autorii în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Mesaje
    166

    nu este bine ca fura dar foamea e mai presus ca totate

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.