Prioteasa, candidatură “categorică” pentru guvernarea regiunii Oltenia

Prioteasa, candidatură “categorică” pentru guvernarea regiunii Oltenia

446
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,67)

Întrebat dacă va candida pentru funcţia de preşedinte sau guvernator al regiunii Oltenia, preşedintele Consiliului Dolj, Ion Prioteasa, a afirmat că este chiar o obligaţie şi o responsabilitate faţă de cei care l-au reconfirmat la şefia administraţiei doljene şi că, în consecinţă, răspunsul este „categoric da”.

“Cred că numărul de voturi pe care l-am obţinut la ultimele alegeri locale, unul dintre cele mai mari din ţară, precum şi faptul că provin din judeţul Dolj, care este cel mai mare din regiune şi, cred, cel mai important, mă obligă practic să candidez la această funcţie”, a declarat, astăzi, Prioteasa. El a mai spus că susţine procesul de regionalizare, cu opt regiuni, nu mai multe, şi cu o regiune Oltenia cu capitala la Craiova.
„Legislaţia nu este încă pusă la punct în această privinţă, dar, în mod normal, ar trebui să avem ulterior alegeri pentru funcţia de preşedinte al CJ Dolj”, a mai precizat Ion Prioteasa.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    654

    Cand o sa aiba loc alegerile, nici nu stiam ca s-a aprobat divizarea Romaniei ?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.