Dolj: Palatul RSR, închis de Garda Financiară

Dolj: Palatul RSR, închis de Garda Financiară

1.717
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Reprezentanţii Gărzii Finaciare Dolj au dispus, astăzi, închiderea Palatului RSR pe o perioadă nedeterminată, pentru nereguli contabile. Potrivit reprezentanţilor instituţiei, Restaurantul nu avea casă de marcat, astfel încât banii intraţi în conturile firmei nu erau contabilizaţi. Pe de altă parte, conducerea Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Dolj l-a amendat, tot astăzi, pe administratorul RSR, Gheorghe Constantin, pentru că temperatura din camerele frigorifice unde erau păstrate alimentele era necorespunzătoare.
„Restaurantul a fost amendat cu 2.000 de lei pentru că nu ne-a prezentat graficele de temperatură din spaţiile de depozitare. Administratorul era obligat să ne prezinte aceste grafice pentru a stabili cu exactitate la ce temperatură a fost păstrat peştele. Actele arătau că acesta era în termenul de valabilitate, dar poate acesta nu a fost ţinut în condiţii corespunzătoare”, a declarat Andrei Butaru, directorul DSVSA Dolj.

Reamintim că şi Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului a aplicat o amendă în valoare de 30.000 de lei pentru lipsa informării clienţilor asupra condiţiilor oferite.



2 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     05-08-2006
    Mesaje
    1040

    mda,acum sa vedem care e perioada nedeterminata,ca oricum amenzile au fost cele mai mici care se puteau da,dar e bine si asa

    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     12-11-2008
    Mesaje
    25

    …. asta e macar atat …. daca bani nu nii mai da inapoi …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.