Consilierii locali decid, joi, preluarea “Oblemenco” de la ANST

Consilierii locali decid, joi, preluarea “Oblemenco” de la ANST

572
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 5,00)

Primăria vrea să preia Stadionul “Ion Oblemenco”. Hotărârea “privind preluarea din domeniul public al statului şi administrarea Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret – Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret, în domeniului public al municipiului Craiova şi administrarea  Consiliului Local al Municipiului Craiova a unor bunuri imobile din cadrul Stadionului Ion Oblemenco” se află pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Municipal Craiova din 31.01.2013.

Dacă aleșii locali vor aproba Hotărârea stadionul va fi preluat “pe bază de proces – verbal încheiat în termen de 30 de zile de la publicarea Hotărârii de Guvern în Monitorul Oficial, Partea I”, potrivit documentului.

Potrivit raportului care însoțește Hotărârea, Primăria intenţionează modernizarea Stadionului, “în acest sens fiind soluţionată problema finanţării acestor lucrări de investiţii prin accesarea de fonduri europene”.

În document se menționează că “având în vedere că la preluarea în domeniul public al municipiuluiCraiovaşi administrarea Consiliului Local al municipiului Craiova a obiectivului menţionat maisus, parte din acesta , a fost păstrată în domeniul public al statului şi administrarea A.N.S.T., prin adresa nr.9956  /22.01.2013 Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret -Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj comunică faptul că susţin ideea  autorităţii publice locale de realizare a proiectului de modernizare la Stadionul Ion Oblemenco şi implicit a modernizării bunurilor deţinute (piste de atletism, ş.a)”.

 

Sursa: olteniapress.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     06-01-2012
    Mesaje
    21

    Veste buna

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     19-05-2006
    Locatie
     craiova 1 mai
    Mesaje
    46

    Suna bine, insa pana nu vad nu cred.

    yo

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.