Dosare penale la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Dosare penale la regimul circulaţiei pe drumurile publice

326
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 

În data de 30.01.2013, ora 11.00, pe DN 55, în comuna Rojişte, poliţişti de la SPR l-au depistat pe P.CRISTIAN, 38 de ani, din Dăbuleni, Dolj în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, având suspendat drepul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, din data de 06.12.2012.

S-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autvehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat.

 

 

În jurul orei 12.45, pe D.N. 55, în comuna Rojişte, aceeaşi echipă de poliţişti l-au depistat pe B.DUMITRU, 34 de ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, având autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 25.01.2013, autovehiculul fiind neînmatriculat în circulaţie. Au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat pe drumurile publice.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.