Cu 10 milioane, MApN repară două avioane la Fabrica din Craiova

Cu 10 milioane, MApN repară două avioane la Fabrica din Craiova

650
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ministerul Apărării Naţionale va aloca zece milioane de lei Fabricii de Avioane de la Craiova, pentru reparaţia a două aeronave. Declaraţia a fost făcută, azi, de ministrul Mircea Duşa.

Cele două avioane care vor fi reparate în Bănie sunt un IAR 99 Șoim și un Standard.

„Sunt prevăzuți bani în proiectul de buget pentru reparația acestor avioane”, a spus Ministrul Mircea Dușa, iar primarul Craiovei a precizat că este vorba de 10 de milioane de lei.

Salarii asigurate pe un an

„Vizita domnului ministru la Craiova a fost foarte fructuoasă, vreau să le mulțumesc ministrului Dușa și primministrului Ponta pentru sprijin. În proiectul de buget pe anul acesta este prevăzută o sumă de 100 de milioane lei pentru reparația a două avioane, ceea ce înseamnă că cel puțin un an de zile nu vor mai fi probleme cu plata salariilor la Fabrica de Avioane. În decurs de nici două zile au intrat în Craiova 200 de miliarde de lei vechi” a spus primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

La rândul lui, liderul de sindicat Victor Peța a declarat că „sacrificiile pe care noi le-am făcut timp de ani de zile nu au fost în zadar, suntem bucuroși că domnul ministru a fost la noi și se va primi această sumă. Angajații vor avea de lucru în anul 2013 și vom avea salarii să ne întreținem familiile și locurile noastre de muncă nu mai sunt în pericol”.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     07-01-2008
    Locatie
     cv9
    Mesaje
    130

    …mda salarii asigurate pe 2013, dar de la anul….se privatizeaza asa cum sustine Olguta?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.