Profesor bătut de elevi, la Şcoala Specială „Sfântul Vasile” din Craiova

Profesor bătut de elevi, la Şcoala Specială „Sfântul Vasile” din Craiova

2.038
8
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Un cadrul didactic de la Şcoala Specială „Sfântul Vasile” din Craiova a fost bătut, ieri, de doi elevi de-ai săi, pentru că le-ar fi cerut acestora să renunţe la telefoanele mobile în timpul cursurilor.  

Potrivit reprezentanţilor unităţii de învăţământ, cei doi elevi de clasa a VIII-a, fraţi gemeni, care au deficienţe de auz, au refuzat să-i dea instructorului educativ Felix Ungureanu (foto) telefoanele mobile şi l-au lovit în cap cu un scaun, apoi cu pumnii. După incident, adolescenţii au fugit de la şcoală, dar poliţiştii i-au găsit în localitatea Brădeşti, unde locuieşte mama acestora.

În urma loviturilor primite, profesorul acuză dureri intercostale, astăzi el prezentându-se la medic pentru investigaţii de specialitate.

Responsabilii din şcoală au anunţat şi conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj despre caz, urmând să se ia o decizie cu privire la cei doi, în condiţiile în care aceştia au mai fost implicaţi în incidente violente.



8 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     14-01-2006
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    67

    da’ e rascoala in toata tara impotriva profesorilor? cum sa-ti bati profesoru… mie imi e si mila asa cand ii vad cum se chinuie sa mentina imaginea de ar trebui sa o aiba un profesor , imbracat decent , elegant etc. pe un salariu de taximetrist…. si ce specimene sunt in clase . cred ca ar trebui cate un jandarm in fiecare clasa sa le dea un pulan peste fata

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     13-04-2007
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    176

    Profesorul este PARINTELE TAU SPIRITUAL , este adevarat unii profesori fac si greseli dar ajung sa le faca pentru ca ii duceti voi la disperare si nu stiu cum sa se mai comporte…Ca profesor ajungi sa fi calcat cu masina de un elev pentru o nota mica, in ce tara traim? Mai am 6 luni si pto sa devin profesor ) DRACII VA GASESC !

  3. #3
    Oldtimer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    1141

    Nimic neobisnuit sunt obisnuit cu astfel de chestii de la scoala generala

  4. #4
    legalizez ganduri
    Data de inscriere
     04-10-2005
    Locatie
     Above And Beyond
    Mesaje
    9572

    Sa-i trimita in „tabara de minori” vreo 2-3 ani sa invete „bunele maniere”…

    i¿½Fixeaza-ti in minte chiar de acum o regula si un ideal de purtare carora sa te conformezi atat in singuratate cat si intre oameni, caci intelepciunea e a ta numai cand o dai altuia, altfel ea este numai in tine.i¿½Nicolae IorgaR.I.P Ovidiu
  5. #5
    Junior
    Data de inscriere
     12-12-2012
    Mesaje
    89

    SI cand te gandesti ca incidentul s-a intamplat in scoala generala…pai atunci la liceu ce o sa mai faca?

  6. #6
    Oldtimer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    1143

    N-au frrate ce sa le faca cu atat mai putin cand au sub 14 ani. Astia ar putea si sa omoare pe cineva si nu patesc nimic!!!

  7. #7
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    276

    Auzi tupeu la el sa renunte la telefon ei nu stie ca ei dadeau like pe FB? cred ca ar fi bine in timpul orelor sa fie interzise telefoanele il ai dar il folosesti numai in pauza

  8. #8
    Member
    Data de inscriere
     08-10-2008
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    113

    Extrem de importanta in comportamentul unui copil este educatia care o primeste. Se spune ca la nasterese avem o inteligenta maxima, care pe masura ce inainmtam in varsta o pierdem treptat. Nu degeaba se spune ca anii cu importanta majora in comportament sunt celebrii „7 ani de acasa” si este destul de logic pentru ca pana la varsta cand dezvoltam gandire proprie, imitam precum „maimutele” tot ce ne incanjoara, fie ca are nuante pozitive sau negative. In cei 7 ani de acasa ne punem bazele comportamentului, adica acele trasaturi definitorii are caracterului care cu greu se mai pot schimba. Chiar daca te nasti cu diverse deficiente, asta nu inseamna ca trebuie sa fii neaparat privilegiat si sa ti se cuvina totul si sa se faca exceptii exagerate pentru tine ca se poate ajunge intr-o situatie de genul celei prezentate de acest articol.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.