Declarație șocantă a directorului Spitalului Județean din Craiova: ”În spital se mai...

Declarație șocantă a directorului Spitalului Județean din Craiova: ”În spital se mai și moare”

498
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 1,33)

  Florin Petrescu, managerul Spitalului Județean din Craiova, nu a vrut să comenteze acuzațiile de malpraxis aduse medicilor de rudele unor pacienții

 Petrescu a spus doar un singur lucru cu privire la acuzațiile de malpraxis: ”În spitale se mai și moare”.Daniela Constantinescu, în vârstă de 41 de ani, din Craiova, a decedat în această dimineață după ce a fost plimbată între două spitale. Femeia a murit la Spitalul Floreasca din București. Pacienta a fost transportată aseară în capitală de la Craiova în stare gravă.

 

Sursa: lupamea.ro



5 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     11-01-2012
    Mesaje
    13

    un dobitok,venit de la Calafat,pe procopseala si pupaturi de dosuri!!!

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     08-02-2012
    Mesaje
    102

    De acord, dar nu din vina medicilor… e omeneste sa gresesti, dar in ultima vreme parca s-au inmultit cazurile de malpraxis.

    LaptopNews - totul despre portabile
  3. #3
    Junior
    Data de inscriere
     12-12-2012
    Mesaje
    100
    Citat Mesaj initiat de roxanaln
    De acord, dar nu din vina medicilor… e omeneste sa gresesti, dar in ultima vreme parca s-au inmultit cazurile de malpraxis.

    Au fost mereu insa nu cu asemenea rezulate tragice. Nu din vina medicilor? Cate operatii v-ati facut domnisoara la numarul 1, cate din ele au reusit? Pana nu vezi pe pielea dumitale ce insemna…nu vorbii.

    ''I fear the day that technology will surpass our human interaction. The world will have a generation of idiots.'' Albert Einstein. That day is today.
  4. #4
    Newcomer
    Data de inscriere
     24-10-2009
    Mesaje
    37

    dureros de adevarat!

  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     24-02-2013
    Mesaje
    0
    Citat Mesaj initiat de utzu
    dureros de adevarat!

    Dar tu numarul 3 cata experienta ai in acest domeniu? Ai facut vreodata vreo operatie sau te-a consultat vreun medic? Sau doar vorbesti?!

    Tu stii ca in spitale se moare mult, cu cat spitalul este mai performant cu atat se moare mai mult? Pare ciudat, dar asta este realitatea, pentru ca acolo ajung cazurile cele mai grave care nu au putut fi rezolvate la alte spitale. De exemplu, spitalul Fundeni are cea mai mare rata de mortalitate din tara. Inseamna ca este cel mai prost dupa tine, nu!!

    Daca nu te pricepi, nu te baga. Cand iti arata cineva luna cu degetul, uita-te dupa luna, nu la deget. Daca ai inteles cumva….!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.