Trupa „No Limit” în spectacolul „Dance or die” pe scena TNC

Trupa „No Limit” în spectacolul „Dance or die” pe scena TNC

782
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 2,00)

Trupa «NO LIMIT», finalistă a concursului “Românii au talent”, urcă pe scena Teatrului Național din Craiova, cu ocazia spectacolului „Dance or die” în regia lui Cătălin Băicuș.

Susţinătorii proiectul „Dance or die” spun că spectacolul este o premieră absolută în lumea artei, care propune desființarea barierelor și a prejudecăților despre persoanele cu dizabilități, salvarea acestor tineri de la abandonul școlar și continuarea drumului către performanță.

Orchestrația muzicală este realizată de Radu Ionescu și Romanu Emanuel – voce. „Tot ce se întâmplă pe scenă va fi live, iar spectacolul va dura 60 de minute. Susținerea, prin asemenea spectacole, a tinerilor cu dizabilități ține de importanța definirii identității umane și culturale, iar România se alătură astfel țărilor țărilor în care discriminarea și modelarea prin artă nu mai cunosc delimitare”, explică organizatorii.

Scopul final al acestui proiect este înființarea unei trupe de teatru-dans pentru ca acești tineri să se poată susține singuri pe viitor.

Spectacolul se va desfăşura în ziua de 28 februarie 2013, ora 17.00, în sala „Ion D. Sîrbu” a Teatrului Naţional „Marin Sorescu” din Craiova.

NO LIMIT este formația artistică a elevilor deficienți de auz ai Centrului Școlar “Beethoven” din Craiova. Numele a venit de la sine… deși nu aud muzica pe care dansează, fiecare pas de dans demonstrează ca talentul lor nu are limite… Dansează, pictează, realizează adevărate spectacole de pantomimă și teatru-dans, confecționează bijuterii handmade, sculptează.



1 COMENTARIU

  1. #1

    Mesaje

    […] interesante. Ba chiar a jucat în foarte multe piese cu nume. Abia după ce am auzit că a fost la Românii au talent, am decis să-i acord o șansă […]

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.