Este oficial: Lucrările la Autostrada Craiova-Piteşti demarează în acest an

Este oficial: Lucrările la Autostrada Craiova-Piteşti demarează în acest an

876
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 4,20)

Prezent la Craiova pentru o întrevedere cu primarul Olguţa Vasilescu, ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri și Turism a confirmat că, de anul acesta, vor fi demarate lucrările pentru realizarea Autostrăzii Craiova-Piteşti.

„Vă dau o veste bună: Autostrada Craiova Piteşti se va face. E oficial. În buget sunt deja prevăzute sumele pentru demararea acestui proiect. Domnul ministru Şova a avut grijă de acest apect”, a declarat Maria Grapini, la conferinţa de presă susţinută, astăzi, la sediul Primăriei Craiova.

Potrivit primarului Olguţa Vasilescu, autostrada nu va fi realizată din fonduri de la buget, ci va fi dată în concesiune. „Din câte ştiu eu, termenul de realizare al obiectivului este de doi ani. Din punctul nostru de vedere, al celor care am cerut de atâta timp această autostradă, e bine că se va realiza până la finalul acestui mandat, aşa cum am promis”, a afirmat Vasilescu.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    783

    Sunt satul de titlurile „E OFICIAL” … ce kkt e oficial … o promisiune … stie cineva concret cand va incepe …. si ce e si mai important, cand se va termina … cat ne va costa sa folosim acest drum … Sunt oameni care locuiesc cate 10 intr-o garsoniera … altii care locuiesc sub cerul liber, am inteles ca 1 KM (care stiu din surse sigure ca nu e pavat cu aur si tapetat cu diamante) costa 25 de milioane de euro … sunt curios cat costa in China, care face sute de mii de km de autostrada sau in orice alta tara … cum este posibil ca 1 amarat de km sa coste 25 de miloane de euro.
    Oameni buni vb de euro prea des incat i-am uitat valoarea … nu sunt lei (si chiar daca ar fi tot ar avea o valoare fantastica) sunt euro zeci de milioane de euro, care pot fi folositi in alte scopuri … in maxim 2 ani de cand se va da in folosinta, acel drum va fi plin de gropi si cei raspunzatori vor ridica din umeri … pentru ca nu mai este in garantie …
    Cat ne va costa pe noi acest drum (nu mai spuneti ca nu ne va costa nimic, doar pentru ca asa zice gogutza … astea-s vorbe in vant, asteptati pana la sfarsit)… cu cat vor fi penalizati pentru intarzieri … asta daca exista astfel de clauze …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.