IPJ Dolj: Hoţii grătarelor de scurgere ale CAO, prinşi

IPJ Dolj: Hoţii grătarelor de scurgere ale CAO, prinşi

343
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

 

Cu ocazia cercetărilor efectuate în două dosare penale privind furtul a trei grătare metalice pentru canalizare ce aparţin Companiei de Apă „Oltenia” SA Craiova, comis în noaptea de 12/13.02.2013 şi furtul din locuinţa părţii vătămate S.ION, 62 de ani, din Craiova, în ziua de 01.03.2013, în urma unei acţiuni organizate de lucrători din cadrul compartimentului investigaţii criminale, au fost depistaţi şi conduşi la sediul secţiei D.FĂNEL, 20 de ani, C.COSTEL, 20 de ani, şi D.LEONARD, de 18 ani, toţi din Craiova.

În urma audierilor efectuate s-a stabilit că D.FĂNEL şi C.COSTEL sunt autorii furtului comis în noaptea de 12/13.02.2013 a trei grătare metalice de la canalizarea străzii Bucura. Prejudiciul cauzat, respectiv cele trei grătare metalice, au fost recuperate şi predate Companiei de Apă „Oltenia” SA Craiova.

În sarcina lui D.LEONARD s-a stabilit că este autorul furtului comis în data de 04.02.013 din locuinţa părţii vătămate S.ION din Craiova. Prejudiciul cauzat, în valoare de 1000 lei, a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate. Cercetările se continuă cu cei trei autori în stare de libertate, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale

Sursa: http://www.oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.