Urmăriţi internaţional, prinşi de poliţiştii craioveni

Urmăriţi internaţional, prinşi de poliţiştii craioveni

1.029
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii craioveni au introdus în arestul Inspectoratului două persoane urmărite la nivel internaţional de către autorităţile judiciare din Italia.

Astăzi, în urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriri în comun cu poliţişti din cadrul Secţiei 6 Poliţie Craiova şi Serviciul pentru Imigrări Dolj a fost depistat şi prins H.RAMADAN, 37 ani, cetăţean egiptean. Acesta era urmărit la nivel internaţional de către autorităţile italiene pentru săvârşirea infracţiunilor de aderare la un grup infracţional organizat, facilitarea şi exploatarea prostituţiei (proxenetism) din noiembrie 2011 pe teritoriul acestui stat.

În urma colaborării cu poliţiştii de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt şi cei din cadrul Secţiei 7 Rurală Pleniţa l-au depistat şi prins pe BĂDUŢ IONEL, 32 ani, din judeţul Olt, urmărit internaţional de către Italia pentru săvârşirea infracţiunilor de aderare la un grup infracţional organizat, facilitarea şi exploatarea prostituţiei, fapte comise pe teritoriul acestui stat.
Cele două persoane au fost conduse la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova unde s-a dispus reţinerea pentru 24 ore şi urmează să fie prezentate Curţii de Apel Craiova în vederea arestării şi efectuării demersurilor pentru extrădare.
Persoanele în cauză au fost încarcerate în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.