Gică Popescu este executat silit astăzi pentru o datorie de 100.000 de...

Gică Popescu este executat silit astăzi pentru o datorie de 100.000 de euro

311
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 3,00)

  Autobuzul folosit de juniorii clubului sportiv „Gică Popescu” în deplasari,o autoutilitară, un aparat cu ultrasunet, o stație de dedurizare și un calculator cu monitor, vor fi scoase la licitație de Fisc.

 Școala de Fotbal ”Gică Popescu” are o datorie de 100.000 de euro la Fisc. Bunurile clubului din Craiova au mai foscoase în luna aprile la licitație, însă nimeni nu a vrut să le achiziționeze. „Încerc în continuare ca pâna la sfârșitul lunii, așa cum spuneam, să încerc să diminuez această datorie și să nu se mai acumuleze atâtea datorii și dobânzi. Elevii sportivi nu trebuie să aibă de suferit pentru ca la toate grupele, la ora aceasta, noi suntem pe primele locuri în campionatele de juniori”, a declarat Paul Raducanu, managerul Scolii de Fotbal Gică Popescu.

Fiscul scoate astăzi la licitație autobuzul folosit de juniorii clubului sportiv „Gică Popescu” în deplasari,o autoutilitară, un aparat cu ultrasunet, o stație de dedurizare și un calculator cu monitor.
Sursa: lupamea.ro


1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     25-03-2008
    Locatie
     CRAIOVA
    Mesaje
    2363

    Pacat pentru acest om ,care a facut atat de mult pentru fotbalul romanesc.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.