Spaţiile fostelor chioşcuri, preschimbate în parcări, spaţii verzi şi locuri de joacă

Spaţiile fostelor chioşcuri, preschimbate în parcări, spaţii verzi şi locuri de joacă

929
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Zonele din Craiova unde au fost dărâmate chioşcurile vor fi igienizate pentru ca în locurile respective să fie înfiinţate parcări, locuri de joacă sau spaţii verzi, au anunţat, astăzi, primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu şi directorul RAADPFL, Radu Preda. De altfel, luni debutează oficial acţiunea „Luna Curăţeniei”, în care vor fi toaletaţi copacii şi spaţiile verzi din oraş.

„Ne-am propus să intrăm în toate cartierele, însă nu cred că vom reuşi să finalizăm curăţenia într-o singură lună. Aşadar, vom avea anul curăţeniei, nu Luna Curăţeniei. În cimitirele din oraş, pe care le administrează RAADPFL, am terminat curăţenia şi intrăm deja pe alei, unde punem dale de beton. Le-am luat din zona Water Park-ului, pentru că erau casate, iar constructorul ni le-a dat nouă, astfel că nu ne costă nimic”, a mai precizat Radu Preda.

Potrivit acestuia, în perioada următoare, spaţiile rămase în urma demolării chioşcurilor amplasate ilegal pe domeniul public vor fi curăţate şi ele, prin îndepărtarea betoanelor şi a moluzului. Apoi vor fi identificate locurile în care pot fi realizate parcări, spaţii verzi sau spaţii de joacă pentru copii.



3 COMENTARII

  1. #1
    Racer
    Data de inscriere
     08-01-2011
    Locatie
     In oglinda retrovizoare !!!
    Mesaje
    412

    Parcari iii!!!!

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     29-09-2008
    Mesaje
    34

    da, o sa faca in piata din craiovita parcari , locuri de joaca si spatii verzi in 3 metri patrati in locul magazinelor desfintate . Parcari de o masina, un copac sau un leagan , strategic amplasate intre alte magazine metalice !

  3. #3
    Spammer
    Data de inscriere
     25-03-2008
    Locatie
     CRAIOVA
    Mesaje
    2368

    Ia sa vedem ce iese!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.