Craiova: Buget de 35 de milioane de lei pentru reparaţia străzilor

Craiova: Buget de 35 de milioane de lei pentru reparaţia străzilor

344
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primarul Craiovei a dispus, astăzi, intervenţia de urgenţă pe una dintre străzile urbei, grav avariată din cauza precipitaţiilor abundente căzute în ultima vreme. Anul acesta, autoritatea locală a prevăzut circa 35 de milioane de lei pentru reparaţia drumurilor. Prima stradă care va intra în procesul de reabilitare este Brazda lui Novac.

„Am fost informată, ieri, că Strada Drumul Muntenilor este surpată într-o anumită parte, din cauza ploilor din ultima perioadă. Am dispus ca firma, care are un acord-cadru cu noi, pentru reparaţii drumuri, să meargă urgent în zonă, unde s-au format adevărate caverne sub stratul de asfalt şi să remedieze situaţia, astfel încât să nu se prăbuşească strada”, explică Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei.

Aceasta mai spune că anul acesta a prevăzut aproximativ 35 de milioane de lei pentru reabilitarea drumurilor, prima stradă care va intra în reparaţii fiind Brazda lui Novac, pornind din Str. Amaradia până în B-dul Dacia (Rocadă).


Racordare de urgenţă
„Sigur că vor intra şi alte străzi în reabilitare, dar vreau să-i informez pe cetăţenii care domiciliază sau au activităţi economice în zona precizată că trebuie să urgenteze lucrările de introducere sau racordare la reţelele de utilităţi, până la data de 1 aprilie a.c.. Din momentul în care s-a turnat stratul de asfalt, pe străzile rebilitate, nu vom mai permite nimănui să mai facă lucrări care impun deteriorarea covorului asfaltic. Această informaţie este valabilă şi pentru regiile noastre, care au reţele şi conducte în zona în care vom interveni”, conchide primarul Olguţa Vasilescu.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     25-03-2008
    Locatie
     CRAIOVA
    Mesaje
    2374

    asteptam,fapte

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.