Proiectului Global Kindergarten a ajuns la final.

Proiectului Global Kindergarten a ajuns la final.

520
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Prima ediție a proiectului Global Kindergarten a ajuns la final. Evenimentul de închidere va avea loc vineri, 15 martie, începând cu orele 13:00 la Cinema 3D Colors, din incinta hypermarketului Real.

 

În cadrul evenimentului, vor fi acordate diplome de participare celor șapte grădinițe implicate și partenerilor proiectului, vor fi împărtășite impresii legate de impactul pe care proiectul l-a avut asupra copiilor, dar și despre activitățile desfășurate de către cei trei internaționali din Turcia, Polonia și Brazilia.

 

Dezvoltat de AIESEC în parteneriat cu asociaţia Aproape de TINEri, Global Kindergarten a avut ca scop dezvoltarea interesului şi curiozităţii copiilor de grădiniţă asupra altor culturi, dar şi asupra limbilor străine, proiectul vizând, de asemenea, îmbunătăţirea  cunoştinţelor de limbă engleză a participanţilor.

 

Activităţile didactice au fost implementate într-un mod interactiv, non-formal şi uşor de înţeles pentru copii, cu sprijinul cadrelor didactice din cadrul grădiniţelor implicate. Acestea sunt: Grădiniţa „Tudor Vladimirescu”, Grădiniţa „Madona Dudu”, Grădiniţa „Andra”, Grădiniţa „Sfânta Ana”, Grădiniţa „Sfânta Lucia”, Grădiniţa „Joyland” şi Grădiniţa „Eden”.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.