Campania “Luna curățeniei” a fost reluată în această săptămână

Campania “Luna curățeniei” a fost reluată în această săptămână

366
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Campania “Luna curățeniei”, demarată în 19 martie 2013 de Primăria Municipiului Craiova cu sprijinul SC Salubritate Craiova SL și Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public și Fondului Locativ și întreruptă din cauza vremii nefavorabile în perioada 25-29 martie 2013, a fost reluată în această săptămână. Două echipe formate din câte 25 de lucrători din cadrul SC Salubritate Craiova SRL actionează în prezent în cartierele Brazda lui Novac și Valea Rosie,  acestea fiind sprijinite de lucrători din cadrul Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Fondului Locativ (R.A.A.D.P.F.L.).

Din cauza întârzierilor cauzate de ninsori, campania „Luna curățeniei” va fi prelungită până în preajma Sărbătorilor Pascale, astfel încât lucrătorii Salubritate Craiova și R.A.A.D.P.F.L. să intervină pentru ecologizarea tuturor zonelor în care au fost identificate depozite necontrolate de deșeuri și a zonelor periferice ale Craiovei.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.