Se surpă strada Oituz! Primăria Slatina aşteaptă aprobare pentru construirea unei centuri...

Se surpă strada Oituz! Primăria Slatina aşteaptă aprobare pentru construirea unei centuri ocolitoare

388
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Tranzitată de sute de camioane în fiecare zi, strada Oituz, cunoscută şi sub numele de varianta Oituz, a devenit un adevărat pericol. Zidul care o suţine s-a degradat, iar Primăria Slatina nu are banii necesari să intervină pe un drum naţional, pe care nu este obligată să îl intreţină.

 

Casele, dar şi maşinile care circulă zilnic prin zonă nu sunt în siguranţă, din cauză că versantul pe care este situată strada alunecă de la o zi la alta. Drumul este suţinut de un zid care a fost cândva solid, dar în lipsa unor consolidări, acesta nu mai este sigur. Primăria Slatina ar trebui să cheltuie sume imense, dacă şi-ar lua angajamentul la Ministerul Transporturilor că va rezolva aceasă problemă apărută pe un drum naţional.

„Am realizat un studiu de fezabilitate şi ar trebui să cheltuim 120 de miliarde de lei vechi pentru consolidarea acestui zid“, a declarat Minel Prina, administratorul public al Slatinei.

Primăria Slatina aşteaptă de mulţi ani ca Ministerul Transporturilor să aprobe construirea unei centuri ocolitoare a oraşului. Astfel, problema traficului greoi de pe strada Oituz ar fi rezolvată. Investiţia ar costa 50 de milioane de euro.

Andrei Vasilescu 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.