Flash mob, în centrul Craiovei, în sprijinul copiilor care vor să citească...

Flash mob, în centrul Craiovei, în sprijinul copiilor care vor să citească o carte

1.382
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,50)

World Vision Romania – Biroul Zonal Dolj, alaturi de Palatul Copiilor Craiova si Casa de Cultura „Traian Demetrescu”, va asteaptă, mâine, la ora 16.00, in Piata Mihai Viteazu, respectiv ora 17.00 pe esplanada Teatrului National, pentru a lua parte la actiunile publice, de tipul flash-mob, organizate in cadrul campaniei “Cu o carte schimba o viata”, derulata de catre Fundatia World Vision Romania pana la sfarsitul lunii mai. Obiectivul principal al campaniei consta in dotarea bibliotecilor a 53 de scoli din judetele in care World Vision Romania deruleaza activitati si proiecte.

Scopul flash mob-ului este acela de a aminti cat de importanta este educatia copiilor, in special a celor din mediul rural si ca, directionand 2% din impozitul deja platit la stat catre World Vision Romania, se va facilita accesul la lectura pentru peste 15.000 de copii, din 53 de comunitati rurale, care nu au acces la cartile necesare educatiei lor si nu se pot bucura de lectura.

„Conceptul evenimentului este unul foarte modern si folosit in ultima vreme in special pentru actiuni de solidaritate. Voluntarii World Vision, alaturi de copiii de la Palatul Copiilor Craiova, vor dansa si vor canta timp de 4 minute pe versuri menite sa ii incurajeze pe trecatori sa li se alature in lupta impotriva abandonului scolar”, explică Ana Maria Motateanu, specialist comunicare World Vision – Dolj.

Aşadar, prin campania „Cu o carte schimba o viata” derulata în perioada februarie – aprilie 2013, World Vision Romania isi propune sa stranga fondurile necesare pentru a dota bibliotecile din peste 53 de comunitati rurale din judetele in care actionează: Iasi, Vaslui, Ialomita, Valcea, Dolj, Constanta si Cluj.

Astfel, peste 15.000 de copii de la sate vor putea sa descopere povestile copilariei!



1 COMENTARIU

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     06-03-2011
    Mesaje
    58

    Frumos,paca redevenim …Oameni!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.