Centralele şcolilor cedează la ger

Centralele şcolilor cedează la ger

313
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Este ger de îngheaţă şi centralele termice. În judeţul Dolj, în două unităţi de învăţământ instalaţiile termice au cedat la temperaturile scăzute din aceste zile. În aceste condiţii, cursurile au fost suspendate.

„La Bratovoieşti, structura Bădoşi, din cauza gerului au îngheţat conductele de la centrala termică şi copiii au fost mutaţi într-o altă clădire. Singura unitate unde nu se fac ore este Verbiţa, pentru că a îngheţat centrala termică. Elevii nu au  unde să se mute”, a precizat Cătălin Spiridon, inspector şcolar.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj spun că avariile s-au produs deoarece în instalaţii nu a fost pus antigel şi pe timpul nopţii a fost oprită furnizarea căldurii.

Având în vedere frigul din aceste zile, Ministerul Educaţiei atrage atenţia inspectorilor şcolari generali să ţină cont de prognoza meteo, care avertizează că astăzi temperaturile  înregistrează cele mai scăzute valori din ultima perioadă.

cvlpress.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.