Craiova: Bizarre Bazaar – Ediţia a VII-a

Craiova: Bizarre Bazaar – Ediţia a VII-a

452
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Asociatia CAROUSEL PROJECT, in parteneriat cu Muzeul Olteniei si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Dolj,  organizeaza, incepand de marti, 23 aprilie a.c., pe esplanada Teatrului National “Marin Sorescu”, editia a saptea a expozitiei de obiecte lucrate manual, “Bizarre Bazaar”. Asa cum v-a obisnuit pana acum, si de aceasta data, echipa Asociatiei va va bucura sufletul cu daruri realizate cu dragoste si pricepere, cu prilejul sarbatorilor importante care ne bat lausa:  Sf. Gheorghe,  Floriile si Pastele.

Targul cu obiecte handmade se va desfasura pe parcursul a sase zile, in perioada 23 – 28 aprilie, iar programul va fi acelasi in fiecare zi: de la ora 9.00 dimineata, pana seara, in jurul orei 19.00.

Important de retinut este faptul ca, spre deosebire de editiile trecute, “Bizarre Bazaar” va avea loc, de aceasta data, pe esplanada Teatrului National “Marin Sorescu”, din Craiova.

Asociatia CAROUSEL PROJECT promoveaza talentul si creativitatea tinerilor dinCraiova si din Oltenia.  De aceea, si la aceasta expozitie vor participa tineri artisti locali, dar si invitati din tara, care vor prezenta publicului craiovean obiecte pictate pe ceramica, sticla sau lemn, papusi, bijuterii, accesorii din piele si materiale textile, decoratiuni, tablouri, articole de imbracaminte. Desigur, nu vor lipsi traditionalele oua incondeiate specifice Sarbatorii Pastelui.

Va invitam, asadar, sa vizitati expozitia noastra, incepand de marti, 23 aprilie (chiar de Sf. Gheorghe), pana pe 28 – Duminica Floriilor.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.