Operaţiunea “Teatru contra impozit”: Primăria închiriază Clubul Electroputere pentru Colibri

Operaţiunea “Teatru contra impozit”: Primăria închiriază Clubul Electroputere pentru Colibri

397
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Municipalitatea craioveană va închiria Clubul Electroputere de la sindicatul cu acelaşi nume, pentru a asigura un sediu şi o sală de spectacole pentru Teatrul Colibri.

Potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei de consiliu local de joi, clubul va fi închiriat de primărie pe o perioadă de opt ani, edilii urmând să achite lunar până la sfârşitul anului suma de 7000 de lei noi.

Începând din 2014 suma plătită de primărie va fi echivalentul impozitului pe clădiri datorat de sindicat, primăria menţinându-şi un drept de preempţiune în cazul în care sindicaliştii se gândesc să vândă sau să doneze clubul.

Sindicatul păstrează însă monopol pe patru din încăperile adăpostite de club.

 

“La expirarea perioadei de 8 ani părţile pot decide de comun acord prelungirea contractului prin act adiţional pentru o nouă perioadă stabilită de acestea. Dacă Sindicatul Liber Electroputere hotărăşte, în perioada derulării contractului, înstrăinarea sau donarea Clădirii ce face obiectul prezentului contract, Primăria Municipiului Craiova va beneficia de dreptul de preemţiune.
Cap.IV. PREŢUL ŞI MODALITĂŢILE DE PLATĂ Art.4. Chiria aferentă anului 2013 pentru folosirea imobilului menţionat la art. 1 din prezentul contract este de 7000 lei/lună , iar începând cu anul 2014, aceasta se va calcula la nivelul impozitului pe construcţie şi teren aferent, corespunzătoare pentru fiecare an, precizează contractul supus aprobării consiliului local.

Sursa: http://www.oltenasul.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.