Fiecare copil are nevoie de un profesor. Profesori bine pregatiti pentru toţi...

Fiecare copil are nevoie de un profesor. Profesori bine pregatiti pentru toţi copiii

569
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Casa de Cultură „Traian Demetrescu”‚ în parteneriat cu Grădiniţa cu Program Prelungit „Traian Demetrescu” Craiova, vă invită să luaţi parte la activităţile pe care le vom desfăşura în cadrul Campaniei Globale pentru Educaţie, sub sloganul „Fiecare copil are nevoie de un profesor. Profesori bine pregatiti pentru toţi copiii” – activitate care marchează Săptămâna Globală de Acţiune pentru Educaţie (22-28 aprilie), la sediul Casei de Cultură „Traian Demetrescu”, Sala Vollard, în data de 25 aprilie 2013, ora 1815.

Această acţiune îşi propune să atragă atenţia asupra faptului că, pentru a respecta dreptul la educaţie al tuturor copiilor, este nevoie de mai mulţi profesori calificaţi, adevăraţi profesionişti care să fie sprijiniţi şi renumeraţi ca atare. Pe durata acestei săptămâni, factori de decizie din aproape 100 de ţări-miniştri, parlamentari, reprezentanţi ai autorităţilor regionale şi locale – vor lua parte la aceste evenimente similare.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.