S-a urcat la volan beat și fără carnet!

S-a urcat la volan beat și fără carnet!

332
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Aseară, polițiștii din Segarcea au depistat un bărbat din localitate care conducea în stare de ebrietate și fără permis auto.

S. Costel, de 31 de ani, din Segarcea, a fost oprit de către polițiștii locali aseară, în jurul orei 21.30. A fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,55 mg/l  alcool pur în aerul expirat. Bărbatul luase mașina de la un prieten, P. Ionuț, în vârstă de 22 de ani, acesta fiind prea beat pentru a conduce, având o alcoolemie de 0,44 mg/l în aerul expirat. Persoanele în cauză au fost condusela Spitalul orăşenesc Segarcea unde le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele lui S.COSTEL a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, iar pe numele lui P.IONUŢ pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi încredinţarea autovehiculului unei persoane care nu poseda permis.

Ada Lateș

ada.lates@jurnalulolteniei.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.